Nordskoven, Bjerregrav

Madpakkehus op til 30 personer

Nordskoven

Skoven er en blanding af løv og nåletræer. De ældste træer i skoven er de ege og bøgetræer, der står i området omkring skovhytten. De er plantet af Jørgen Hvolris i 1940'erne. Resten af træerne er plantet af Møldrup kommune i 1980'erne. I en mindre del af skoven lige øst for skovhytten findes skovens yngste træer. De er plantet af elever fra Bjerregrav Friskole i 2010.   

Legepladsen  

Skoven i sig selv er som udgangspunkt en fantastisk ramme at udfolde sig i for store og små. Legepladsen byder på flere instrumenter som fylder skoven med musik. Midt i lysningen finder man også Bamses hus med lænestol, vandkande og taburet. Rundt omkring i skoven er lavet flere ”forhindringer” i naturens egne materiale, så her bliver hele kroppen brugt.

Borde og bænke 

I og omkring hytten er placeret flere borde og bænke, så der både er plads til skoleelever samt dagplejebørnene året rundt.

Stier

Rundt i hele Nordskoven er der lavet stier, så det er nemt at komme rundt, hvis man ikke er til det tætte skov. Det er muligt at gå med barnevogn rundt i skoven. Tager du en tur rundt i skovens yderkant er der i alt 1,2 km.

Der er adgang til Nordskoven fra Skovvænget, Herredsvejen og via en sti fra den vej, der også hedder Nordskoven.


Finder du fejl eller mangler, venligst skriv til os på vibland@vibland.dk

Adresse

Adgang fra Herredsvejen eller Skovvænget, Bjerregrav

Oplev aktiviteter

Fritid